LIDT OM OS

________


JOSEFINE

Jeg hedder Josefine, er 29 år gammel, uddannet klinisk diætist og arbejder med kost og klinisk ernæring. Jeg elsker at organisere og kommer alting i kasser, det har vist sig at være en god egenskab at have som båd ejer, når pladsen er trang.

Jeg har sejlet i 3 år, og er co-skipper på Miss Arthur. Uddannelse og sikkerhed er noget jeg prioriterer højt, derfor har jeg taget så mange uddannelser/sikkerhedskurser som muligt inden afgang. Jeg har følgende kvalifikationer:

 - Yachtskipper 3. grad

 - Underviser i Duelighedsbevis

 - Underviser i Speedbådscertifikat

 - Udvidet førstehjælp

 - God til at organisere og planlægge

 - Drinks ansvarlig

JAN

Jeg hedder Jan, er 34 år, uddannet fysioterapeut og er opvokset i det østjyske. Jeg har igennem mine mange somre prøvet kræfter med mange ting. Jeg har bl.a. prøvet at være efterskolelærer i 5 år, boet i mexico og USA og rejst europa tyndt med div. gymnastik hold.

Jeg er skipper på Miss Arthur og har sejlet i 3 år. Igennem årene har jeg forsøgt at skabe de bedste forudsætninger for mig selv og min besætning, for en fantastisk jordomsejling, ved at uddanne mig inden for sejlads, motorlære og sikkerhed.Jeg har følgende kvalifikationer:

 - Yachtskipper 3. grad

 - Censor i Duelighedsbevis

 - Censor i Speedbådscertifikat

 - Duelighed i motorpasning

 - Udvidet førstehjælp

 - Hænderne skruet ordentligt på

 - Ukronet pandekagemester

.