ØKONOMIEN PÅ MISS ARTHUR

________


SEJLADS MED FÆLLESØKONOMI


"KØJEPENGE"


Som gast ombord på Miss Arthur, er man med til at dele udgifterne til almindelig vedligholdelse, reperationer, daglig drift og indkøb af nyt udstyr til båden. Det  er en deleøkonomi som vi kalder for "KØJEPENGE".


Kontakt os for at høre mere om økonomien, når man sejler med os på de forskellige togter.FÆLLESKASSEN

(afhænger af destination)


Alle gaster bidrager til fælleskassen som dækker udgifter til bl.a. mad, vand, diesel til motoren, benzin til dinghy, havnepenge og andre lokale gebyrer. Denne udgift kan variere meget fra togt til togt. Vores erfaring er at beløbet lander på mellem 2-3000 DKK pr. måned. Nogle måneder lidt billigere andre lidt dyrere alt efter hvor vi sejler. Udlæg til fælleskassen gøres op løbende. Den faste besætning  indbetaler ikke til fælleskassen.LOMMEPENGE


Lommmepenge, visum, hoteller, fly


Det er meget individuelt, hvor mange lommepenge man bruger på hver togt. Reglen er, medmindre andet bliver aftalt i fællesskab på togtet, at man selv betaler for læske- og alkoholiske drikke, snacks, besøg på restaurant, bar og resort samt udflugter på land. Visum er gratis i de fleste lande vi kommer til, der kan dog være et gebyr for stempel i passet. Flybilletter tur/retur svinger fra 3500 DKK når vi er i Caribien til 12.000 DKK i Fransk Polynesien. Husk at have luft i budgettet til at tage et par dage på hotel, hvis båden skulle blive forsinket. Det er også meget rart efter endt togt at tage en nat eller to på hotel, inden turen går hjemad mod Danmark.


DET MED SMÅT

Refundering, ændringer på ruten, Miss Arthur på værft mm.


  • Vi tillader os retten til at ændre på- og afmønstrings datoer på alle vores togter frem til 2 måneder før påmønstrings dato. Er dette tilfældet kan du enten vælge at beholde pladsen med de nye datoer eller få tilbagebetalt køjepenge. Vi vil selvfølgelig gøre dig opmærksom på eventuelle ændringer.
  • Det er vigtigt for os at understrege at ruten og togterne kun er vejledende! Der kan opstå udfordringer undervejs, som gør at vi bliver forsinket eller ligger i en anden havn tæt på togtets planlagte på- og afmønstringssted. Derfor skal du have luft i dit rejsebudget og kalender, til at bo på hotel et par dage inden og efter aftalte tidspunkt, og/eller hvis du skal transporteres med bus, færge eller indenrigsfly til bådens placering. Disse udgifter dækkes IKKE men er en del af din oplevelse med rejseformen til søs. 
  • Vi anbefaler en fleksibel flybillet og/eller afbestillingsforsikring da forsinkelser eller ændrede rute ikke kan udelukkes.
  • Hvis du bliver forhindret i at tage med på Miss Arthur eller selv ønsker at afmønstre før et togt er afsluttet, refunderes køjepenge kun, hvis der er fundet en anden gast, som kan overtage pladsen – og som godkendes af os, Sailing Miss Arthur. Et administrationsgebyr på 2000,- kr tilbagebetales ikke efter tilmelding.
  • Hvis vi beder dig om at afmønstre før tid pga. brud på vores regler ombord, dårlig opførsel, selv efter gentagne påtale tilbagebetales køjepenge ikke.
  • Vi kan risikere at noget ombord går i stykker og skal repareres akut. Dette kan resultere i at ruten ændres en smule undervejs på togtet og/eller at vi flere uger ligge i samme by/område. Det er derfor vigtigt at du er indforstået med denne del af eventyret og at du er god til i fællesskab med os at skabe dine egne oplevelser i ventetiden. Så længe båden er vores base og vi herfra kan finde eventyr ombord, på land og til vand, refunderes køjepenge ikke.
  • Vi kan uheldigvis være nødsaget til at ligge os på værft for at få repareret båden. Du skal være opmærksom på at dette også kan være en del af livet ombord på båden. Varer reparationsarbejdet dog mere end tre dage, tilbagebetaler vi dine køjepenge for hver ekstra dag vi er på værft. Er vi altså sammenlagt 5 dage på værft, tilbagebetales 2 dages køjepenge, hvorpå du har mulighed for at sove på hotel og tage på tur i omkringliggende område mens vi venter. Togtet fortsættes som planlagt efter endt besøg på værft.  
  • Det er en god ide at have lokal valuta med ombord når du påmønstrer da det ikke vides hvornår vi lige kan komme forbi en hæveautomat. Du skal også sørge for at have lommepenge til oplevelser på land, middag på land i ny og næ og luksusvarer såsom sodavand, snacks og alkohol. Der kan være begrænset antal hæveautomater på togtet.
  • Undervejs kommer vi til at uploade billeder og videoer fra turen på og omkring Miss Arthur. Du skal derfor være forberedt på at blive set på vores forskellige sociale medier, hjemmeside og andre platforme.
unsplash